Johannas kycklingröra

Till 6-10 port (beroende på era portions storlekar)

Du behöver:
1 grillad kyckling
Steksmör
1 stor cream fresh
kryddor (salt, vitpeppar, cayeenpeppar)
1 stor gul paprika
1 förpackning sockerbönor
1 förpackning sockerärtor

Såhär gör du:
"Smula/dela" en grillad kyckling i passande bitar, som du sedan steker i steksmör.
Skär en stor gul paprika i långa, smala bitar som du sedan tillsätter i stekpannan.
(De får en sötare mer god paprikasmak enligt mej om de steks lite innan).
Tillsätt sockerbönor & sockerärtor i önskad mängd.
(Jag tog ungefär 2-3 nävar utav vardera).
När sockerbönorna och sockerärtorna är mjukare och härligt gröna, paprikan mjuknat till och är klargrön,
då tillsätter du 5 dl cream fresh.
Rör om och krydda!

Jag kryddade med: halvssalt, vitpeppar & cayenpeppar.
Ta i önskad mängd. :)


Smaklig måltid!

Lämna gärna en kommentar om vad ni tyckte om ni prövar denna kycklingröra..


Kommentarer


Vill inte ha reklam, dryga inlägg, frågor om vi ska lägga till varandra på bloglovin',
eller länka varandra i våra bloggar.
Lägger till dej i min blogg om jag känner för det, och detsamma gäller bloglovin'.

Namn:
    Klicka för att spara eller ta fram dina sparade uppgifter.
Email: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Postat av: Nina

tack va snäll du är!

2009-09-21 @ 22:49:31 URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Martina

nog nästan tur det..för hon är ingen rolig människa..eller jo,man skrattar åt hur pantad hon är...riktigt vidrig faktiskt..



ska nog prova din kykling nån dag..när ja har "svulldag"..ser smaskigt ut:)

2009-09-21 @ 23:49:41 URL: http://martiniz.blogg.se/
Postat av: Patricia

Gud vad det där såg gott ut!

2009-09-22 @ 11:06:10 URL: http://smokingcankill.blogg.se/
Postat av: Martina

ja de räknas säkerligen som husmanskost,men fortfarande för mkt fett å kolhydrater för att unnas flera ggr i v...(liknande mat)

för min del....är så nära mål nu!!



men ja ska verkligen klämma in den nånstans endå:)

2009-09-22 @ 11:10:00 URL: http://martiniz.blogg.se/
RSS 2.0